,,Ако не се предадеш, ще ти се стъжни. Давам ти шанс“: Страшен ултиматум изправи на нокти Асеновград

кола

Неизвестен до момента извършител наказа жестоко автомобил, паркиран на тротоар пред дома на собственика. Случката е от Асеновград, а резултатът-две нарязани гуми, изкъртено странично огледало и драскотини.

Престъплението обаче е запечатано от видеокамера. Към извършителя е отправен ултиматум да си признае доброволно, за да не се стига до полиция, предава Марица.

„Искам да се обърна към мъжа, който направи зулуми на майка ми на колата( 2 нарязани гуми, изкъртено огледало и драскотини !!! Давам му шанс да се свърже с нас и да се разберем човешки да си поеме разходите по щетите доброволно. В противен случай ще предам записите от камерата на съответните органи и те да действат! Ще го изчакам до първия работен ден след празниците 18.04.23г (вторник)“, пише синът на потърпевшата в социалните мрежи.

Той допълва, че е звънял на тел. 112 и на място са дошли криминалисти.“ Казаха, че не се води хулиганство, а престъпление“, подчертава мъжът, след отправения ултиматум.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ