Маги Халваджиян взриви мрежата! Показа горещо видео с Рачков и Игнатова!

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не спира да показва влюбените гълъбчета – Мария Игнатова и Димитър Рачков. След снимката от Тоскана, която взриви мрежата, продуцентът на „Като две капки вода“ публикува уникални кадри, на които отново е заедно с Ани Халваджиян, сина си Бебо и съпругата му Алекс, както и малкия им син. Освен тях на кадрите се виждат и Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Видео, публикувано от Магърдич, не разкрива къде точно се намират всички, но показва че са на самотен плаж. Шезлонги и чадъри има само за тях, а щастието буквално близка от всякъде. На кадрите, заснети от дрон, се вижда че лицата от малкия екран се забавляват, танцуват и махат с ръце.

Вече няма и грам съмнение, че Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са двойка в живота. На клипа двамата са застанали един до друг и просто се радват на компанията си. Нищо чудно съвсем скоро да ги видим заедно и в предаването „Господари на ефира“, чийто продуцент – Джуди Халваджиян, ги събира от години.

Този път от кадрите липсват Гала и Стефан, които бяха заедно с голямата група в Тоскана. Водещите на „На кафе“ и половинки в живота, в момента са на планина. Блондинката сама се похвали, пускайки снимка по голи гърди пред камината, признавайки, че й е доста студено през август.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ