Най-големият й кошмар се сбъдва. Емили Тротинетката се сблъска със сериозен проблем зад решетките

емили

Емили Тротинетката се сблъска с неочакван проблем след първите си 10 дни зад решетките. Според очевидци, които са я видели в съдебна зала в четвъртък, тя се е появила с леко набола брада, което е доста изненадващо, защото инфлуескърката е признавала, че се тъпче с женски хормони.

Даниел Йорданов, както е рожденното име на Емили, се депресирал още повече от външния си вид и придобиването на мъжки полови белези, предава Флагман.

Засега Емили е в самостоятелна килия, но не е изключено съвсем скоро да бъде преместена в мъжкото крило на затвора в Пазарджик, твърдят запознати. Окръжният съд в Пловдив потвърди мярката й за неотклонение и в следващите 20-30 дни, ако няма непредвидени обстоятелства, гаджето на Тихомир-Мелиса ще остане зад решетките.

По обвинението, което е привлечена, я грози затвор до 6 години, но предвид чистото й съдебно минало със сигурност ще се размине с условна присъда, а най-голямото наказание ще остане престоят зад решетките по време на мярката за неотклонение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ