ГАВРА! Фалшив Ковид спасява двойния убиец Семерджиев от присъда, с адвокатът му бавят процеса

payimage-576984

Георги Семерджиев ликвидира без никаква причина две млади жени през лятото на миналата година, след като ги премаза с автомобила си в нетрезво състояние. Този човек днес иска и прави всичко по силите си да избегне осъждането си.

Очевидно е, че няма съвест, това е вън от съмнение. Ако имаше поне малко такава, сам щеше да се предаде и да пожелае да лежи в затвора.

Нещо повече, този изверг опитва да избегне присъдата си с измами и шашми. Това е харектерно за хората, които в душата си са по-малки от „мишка”, какъвто е двойният убиец Семерджиев.

От месеци Георги лежи в Централен Софийски затвор без присъда, пише kliuki.bg. Той и адвокатът му се опитват да забавят съдебния процес, надявайки се, че колкото по-късно той се проведе, толкова повече случаят ще избледнее, общественият натиск ще намалее и съдията ще бъде по-благосклонен.

Поредният им прийом в тази насока с черз коронавирус схема. В затвора в момента вървят фалшиви тестове за Ковид, с които престъпници като Семерджиев успяват да се изолират и по този начин той хем забавя делото срешу него, хем няма да бъде тормозен от останалите, които и без друго го ненавиждали. Съдебният процес днес е бил отложен заради коронавируса на Георги.

Разбира се, двойният убиец едва ли има Ковид-19, а просто бави съдебната система. Има вероятност накрая да му лепнат смешно малка присъда, която дори да се окаже, че вече е излежал и да си излезе на свобода.

Наглостта на Семерджиев стигна дотам, че при последните показания той отрече да е шофирал колата си, а обвини за убийствата някакви две леки жени, които уж били с него. Това обаче бързо се разбра, че е лъжа, тъй като версията му не съответства по никакъв начин с доказателствата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ