Нова трагедия! Мъж изгуби управление над возилото си, катастрофира и издъхна на място

Катастрофа Първомай3

Възрастен шофьор на микробус е катастрофирал и починал на място на едно от кръговите кръстовища в Пазарджик. Мъжът е загубил управление вследствие на здравословен проблем. Няма други жертви, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Ето какво каза той пред БНР:

„Рано сутринта има получен сигнал в Районното управление в Пазарджик за това, че микробус е спрял в островчето на кръгово движение, намиращо се в централната част на Пазарджик буквално в намиращия се там фонтан. Колегите незабавно са изпратили екипи на мястото. Оказало се е, че се касае за микробус, който е специализиран за транспортиране на хора с увреждания към едно сдружение в Пазарджишкото село Звъничево. Водачът е мъж от град Пазарджик на 74 години. Оказало се е, че той е починал докато е управлява микробуса в резултат на здравословен проблем, а не в резултат на пътнотранспортно произшествие“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ