Бомба на ,,Герена“: Наско Сираков с неочаквано решение за Топузаков

payimage-579478

Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост в Левски и през следващия сезон, предава „Мач Телеграф“. От „Герена“ разкриха, че към днешна дата собственикът на Левски Наско Сираков не търси евентуален заместник на Топчо и дори е готов да му предложи дългосрочен договор.

Сираков е твърдо решен да даде шанс на Топузаков да се докаже в оставащите мачове до края на сезона. Те са 9 до края на сезона в efbet Лига плюс евентуален плейоф за място в Европа. Именно класирането за евротурнирите е целта, която Елин Топузаков трябва да изпълни до края на сезона, за да остане и през следващия.

Реално към днешна дата статутът на легендарния бивш капитан на „сините“ не е „временен треньор“, а „старши треньор“.

Интересно е да се спомене, че Топчо реално е получил солидна помощ от вече бившия треньор на тима Станимир Стоилов за дербито. Двамата са обсъдили тактиката на Левски в мача в навечерието на дербито. Отделно отборът е тренирал цяла седмица преди това за противодействие на схема 3-5-2 за сблъсъка с Локомотив София, спечелен с 1:0 на „Герена“. Топчо е получил доклад и от асистентите на Мъри за статичните положения в атака, и в защита срещу ЦСКА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ