Генерал Гном не може да прости на Бойко, че го е държал с шлифер в сауната: Дразни ме в парламента

7 Dni Bulgaria20.04.2023
ген. атанас атанасов

Не чуваме от ГЕРБ какви намерения имат, освен воплите на Борисов да се прегърнат с нас. Научих от телевизията за консултациите при президента. Аз обаче не мога да отида. Днес следобед имаме много важен форум на партията. Николай Денков, Кирил Петков, Асен Всилев, Христо Иванов ще бъдат основното ядро на консултациите при президента. Това каза съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов по Би Ти Ви.

Той коментира и за срещата на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС. „Поканиха ни колегите ни от ГЕРБ-СДС да обсъдим законодателната промяна. Ние сме отговорни хора и трябва да намерим начин да работим заедно. Не знам колко пъти трябва да заявим, че единствената тема, която се обсъжда, бе законодателната програма. Въпросът е да бъдат внесени и да бъдат приети“, каза Атанасов.

„За хора като мен, това, че Борисов се появява в парламента, е изключително дразнещо, но не бива да слагаме каруцата пред коня. Не съм в парламента, за да демонстрирам моите лични терзания“, ревна Атанасов, която явно не може да прости на Борисов, че като секретар на МВР държал генерал Гном облечен с шлифер в сауната си половин час да му докладва какво е подслушвал.

Той повтори многократно, че партията му се отнася сериозно към институцията и затова е предложила изход от парламентарната криза. „Подкрепихме избора на Росен Желязков, като потвърдиха от ГЕРБ, че ще се спази смяната на ротационен принцип“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ