Гръм в рая! Папи Ханс реве, та се къса. Красавицата Сара му показа вратата

Папи Ханс

Папи Ханс вече не е заедно с моделката Сара Драгулева. Красавицата е зарязала твореца и двамата вече не се следват в социалните мрежи, пише Lupa.bg. Папи е запазил снимките със Сара, а тя е изтрила всички кадри с бившия си. Преди дни изпълнителят призна, че преминава през най-трудния период в живота си.

“Това е първата песен от “Терапия”. Серия от трите най-трудно писани от мен песни. Песни, с които се лекувам от труден период от живота ми. С всяка песен пускам един свой проблем. И уча един урок. Благодаря ви, че сте с мен през процеса” – сподели артистът и писател по повод проекта си.

Тя се казва „117“ и е нетипично лирична, тъжна и носталгична, навяваща точно асоциации за раздяла. Същината на видеото е решена в един кадър, който започва от крупен план на Папи Ханс, а постепенното отдалечаване на камерата разкрива, че той седи сам на маса за двама на брега на морето, а в небето над него плуват китове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ