Студенти от столичен университет изпаднаха в шок! Намериха момченце да лежи в локва кръв!

lineika5

Страховит и кървав инцидент се е разиграл в Университет по архитектура, строителство и геодезия в София. За това сигнализира една от студентките в учебното заведение, цитирана от Блиц. По думите й драмата се е случила в частта на университета, която е по-близо до булевард „Драган Цанков“.

„Чухме тътен, трясък, а след това и писъци. Щом стигнахме до мястото видяхме малко момченце, което лежеше в локва кръв“, споделя читателката.

Студентката каза, че веднага насъбралите се хора били принудени да се отдалечат от мястото на инцидента.  Все пак тя уточни, че момченцето, което било около 13-15 годишно, цялото било изпорязано от стъкла.

„От къде са паднали тези стъкла, там ли са били – нямам идея. Момчето обаче цялото бе в кръв и неподвижно“, споделя още тя. По думите й на място веднага пристигнали медици, които веднага откарали безжизненото и окървавено момче към болница.

„Нямам идея какво е правило детето в сградата на университета. Дано само се оправи, а не да се случи някоя беля. Странното е, че чух лекарите да си говорят нещо за „спортна травма“, казва още читателката ни.

Какви точно са причините, довели до инцидента, както и самоличността и състоянието на момчето все още не са ясни.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ