Колтуклиева за Руди Гела: Насилието е неговото ДНК! Мутренска наглост, правосъдието ще се занимава с него

радостин василев

Къде е той, къде съм аз.
Приятелка ми написа, че Руди Гела ме е наплюл в студиото на Сашо Диков, докато аз и мъжът ми се наслаждаваме на нашата прекрасна ваканция в Рим.

Тоя неврастеник се пеняви и кряка срещу неизбежното – всички разкрития за него ще доведат до сваляне на депутатския му имунитет през следващата седмица и до тежки последствия за неговата кратка, но мърлява политическа кариера.
Пак така, през септември миналата година, Руди Гела гъгнеше срещу мен и ръкомахаше като палячо в студиото на Сашо Диков, докато аз и мъжът ми се наслаждавахме на нашата чудесна ваканция в Марбея.

Руди Гела няма и да схване, че насилието е подсъдимо. Защото той е превърнал в начин на живот заплахите и заканите. Насилието е неговото ДНК. Обаче, това рано или къснo се наказва.

Аз съм неудържимата и неустрашима репортерка Соня Колтуклиева и ще продължавам да задавам неудобни въпроси на политици, магистрати, олигарси; ще правя скандални разкрития – това очакват хората от мен и затова моите репортажи имат милионни гледания в интернет.

Той е предателят и чалгарят Радостин Василев и ще продължава да затъва в тресавището на вулгарната си арогантност; да колекционира професионални и лични провали; да замърсява политиката с мутренска наглост, прикриваща болезнените страхове на озлобен и неудовлетворен комплексар. Правосъдието тепърва ще се занимава с неговите серийни прегрешения.
На 13 юни 2022 година, обявявайки отцепването си от “Има такъв народ”, Руди Гела изкрещя: “Аз съм безпрекословно луд”! Кратко и ясно – да.

На 4 септември 2022 година Руди Гела написа във Фейсбук, че ще ме “занулѝ”. За да си вдигне цената като предател от ИТН, мигрирал в ПП, пред Кирил и компания обещал да ме “унищожи”.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ