И такава опашка доживяхме! Клиентка вие от ужас: Отвратена съм! Само ни лъжат и ние всички си мълчим

1649337

„Опашка за кисело мляко, сирене и кашкавал… хмм. Имаше едни такива години преди време…“

Така потребителка на социалната мрежа Фейсбук реши да озаглави кадъра, който качи. Той е направен вчера пред магазин в София, пише sofia24.bg.

Искам да ви споделя и моите наблюдения относно цените на продуктите на тази фирма. Във фирмения магазин на пазара „Димитър Петков“ килограм сирене е 12 лв. и няколко стотинки /не си спомням точно колко ст. беше/, това е информация от вчера.

„Преди празника /Великден/ ходих на пазар в „Метро“ магазин в кв. „Люлин“, тази марка сирене за 1 кг струваше 22 лв. нормално ли е цената да е повишена с около 47% . Какво прави държавата, само ни лъжат и ние всички си мълчим. Какво стана, всяко чудо за един ден, проверки една седмица и край.

Къде са журналистите, къде са медиите, платени подлоги. Отвратена съм от хората, от управляващите, а политиците са ни такива, защото ние не сме народ, а мърша. Много емоционално, но за съжаление това е действителността“, написа под публикацията недоволна софиянк



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ