Скандално ВИДЕО! Полицай врещи на млади момчета: Ще ви почупя от бой като мастии!

полицаи3

Скандален видеоклип с още по-скандално поведение на полицай се появи във „Фейсбук“, като само за няколко часове има над 1700 споделяния, както и безброй коментари. На кадрите се виждат двама служители на Районното управление на МВР във Велико Търново, които се отзовават на адрес, за да отправят устно предупреждение заради усилена музика, псуват и обиждат младежи, които са се събрали на купон. На видеото се вижда как единият от униформените е особено груб и арогантен, крещи, псува и обижда младите. Нарича ги „мастии“ и „глупави келеши“, заявява, че ще ги побърка от бой.

Скандалната ситуация се разиграва в жилището, обитавано от двама футболисти (родом от Белене) от юношеските отбори на Етър и Локомотив (Дряново). В квартирата им очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите. Във въпросната вечер в жилището са били четирима млади футболисти – 17-годишният халф на Етър Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на „виолетовите“ Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския отбор на Локомотив (Дряново) и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като защитник в Етър.

Кадрите бяха разпространени във „Фейсбук“ от Марио Дулев, който твърди в публикацията си, че младите футболисти са били и удряни. Клипчето е с продължителност малко над 3 минути.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, полицейският служител е разледван. Той е Цветомир Цонев от Горна Оряховица.

Полицай обижда млади футболисти !!!

Публикувахте от Blitz Sport в Сряда, 29 август 2018 г.

Разпространилият кадрите Марио Дулев пише към клипа:

„Видимо „мъж“ не комплексиран и сигурен в себе си, служител на районно управление „Полиция” – Велико Търново, влиза на адрес без разрешително, нито преди това да е бил на същия, и отправил устно предупреждение заради усилена музика. Бити са млади момчета – таланти, без да е оказана съпротива, на възраст 15-16 години- играчи на двата футболни клуба ФК Етър, и ФК Локомотив Дряново. Чупи покъщнина с ритници, (столът, който се вижда на пода).. „Слезте долу като мъже, я се вижте какви сте уе! Ще ви почупя от бой всичките като мастии тука!” (иска да слязат долу да се бият ли)!? ..Иживявайки се като деспот, и вече опиянен от режима които е наложил, видимо задаващ въпроси по този начин, за момента в които му се отговори, да се възприема като акт на неподчинение – тръмплин и оправдание, от които да отскочи и продължи с девиантното си поведение, което явно му харесва предвид енергията която влата, поставяйки децата в положение, че и да мълчат и да отговорят то боя продължава! То как родната полиция възпитава младежта: псувни, закани, шамари и просташко поведение, по такъв брутален и нецивилизован начин!? С какво впечатление ще останат младите хора от органите на реда, дали след тази сцена на диктат, която им предстаави милиционера ще станат читави граждани на демократичното общество и ще уважават повече реда, законността и онези, които я представят и пазят? Грубиянщина и простащина и насилие в българските институции, грубиянщина, простащина и агресия в българската полицията.. Защо така? Къде е грешката? Може би тръгва от мантрата „ И аз съм прост, и вие сте прости“..Минава през парламента и институциите и се приземява на всеки квадратен сантиметър в България. А после се чудим, защо два милиона млади души се изнесоха от родината.. Поради опит да бъде потулен случая, от колеги на’ героя’, даваме гласност, и отправяме апел към треньорите и фен клуба на двата отбора – обединение в защита правата на битите и унижени млади спортисти от органите на реда. И преди повечето от вас да започнат да изливат неадекватните си коментари проглушавайки, колко важна е социалната справедливост или само това как са вдигали шум, докато истинският ви интерес е незначителен, освен в случаите когато сте засегнати лично по някакъв начин, нека не забравяме че това са все още деца, а за тях истински важен е само примера, който им се дава!“

Източник: БЛИЦ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ