Няма да повярвате! Генка Шикерова разкри последните думи на големия Милен Цветков

генка шикерова милен цветков

Вече трета година продължава делото за жестоката катастрофа на бул. „Черни връх“ на 20 април, отнела живота на журналиста Милен Цветков. Неговите колеги и приятели обаче, не само, че не са го забравили, но дори стават все по-активни в публичните си коментари.

Наскоро такъв направи колежката на Милен Цветков в телевизията – Генка Шикерова, която сподели и кои са били последните му думи преди фаталната катастрофа на столичния булевард, предава show.blitz.bg.

Отишлият си без време тв водещ бързал в последния ден от живота си точно за участие в предаването на Шекерова, разкри самата тя.

„Никъде не ми се ходи. Не ми се пътува по празниците. Ще си остана в София. Не ми се блъска в трафика и задръстванията“, това споделил на колежката си Цветков.

Освен Генка Шикерова, спомени за нелепо убития навръх Великден тв журналист разказаха и неговите колеги Люба Ризова и Георги Тошев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ