Трагедията е огромна! Ето коя е красавицата, премазана от камикадзе на пътя: Беше най-слънчевият човек

румяна руменова

Загубих най-близкият човек за мен заради селски тарикат, сподели мъката си брат ѝ.

22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, загубила живота си навръх рождения си ден в катастрофа край Варна, съобщи ТВМЕДИА, запозната от близки на почерненото семейство.

Момичето е работело като козметичка, имала мечти и много приятели, които я описват като най-слънчевият човек в околията. Всичките ѝ познати са шок от новината за нелепата смърт, причинена от поредния джигит и камикадзе на пътя.

Трагедията се е разиграла този петък срещу събота в малките часове на нощта. Тогава Руми, заедно с нейна приятелка и познат празнували нейния 22 и последен рожден ден, а по-късно потеглили към Провадия. Когато изневиделица и с бясна скорост друг автомобил се забива в дърво и стълб в центъра на с. Бозвелийско, Варненско.

Ударът бил толкова силен, че Румяна е премазана и загива на място. Другото момиче (18 г.) в момента се бори за живота си в болница. Мъжът, причинил катастрофата също е откаран в лечебно заведение. Заради раните и травмите проба за алкохол и наркотици не му е взета.

Медията твърди, че става дума за 18-годишният Илия от въпросното село Бозвелийско. Той имал книжка едва от няколко месеца, но вече упорито се правел на състезател и натискал здраво газта. Всички в селото смятат, че Илия е бил надрусан или пиян.

Брат й, Тошко, е съсипано от мъка. Сестра му е убита от поредното камикадзе на пътя навръх рождения ѝ ден…

„Ударът беше толкова силен, че в просъница помислих, че става някакъв катаклизъм или земетресение“, разказа през сълзи жена от селото, която първа вижда касапницата и кървавите дири по шосето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ