КОШМАР! Игор наливал три часа с бира 14-годишния Мишо. Предложил му 50 лева, за да…

мишо убийство

Македонецът Игор Николовски е наливал 14-годишния Мишо от Несебър три часа с бира, след което му предложил 50 лева за секс услуги. Тийнейджърът обаче се отказал, след което Игор го ударил с юмрук в главата. Това твърди адвокатът на Мишо – Радостин Пенев.

Току-що в Окръжния съд на Бургас започна заседанието по мярката за неотклонение на 14-годишното момче, което е задържано за убийството на македонецът Игор, предава Флагман.

Прокуратурата иска постоянен арест за убиец, а защитата – по-лека мярка, защото смята, че Мишо е жертва.

Наблюдаващият прокурор Иван Кирков съобщи, че Мишо Н. бил стар познайник на органите на реда. През февруари в Слънчев бряг той нападнал с метален лост украински гражданин, който станал очевидец на опита за кражба, която пубертетът се опитал да извърши.

За него има данни, че е с проблемно поведение – агресивен и избухлив. Макар и на крехка възраст той е доста едър за годините си. Неслучайно той е нападнал и пребил украинеца през февруари т.г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ