Оферта! Предложили на Милен Цветков да води бабешко шоу? Ето с коя телевизия преговаря…

Милен-Цветков-1

Журналистът Милен Цветков, чието нощно предаване бе свалено от програмната схема на Нова телевизия, е отказал категорично да се изявява в следобедния ефир на частната медия, или да бъде водещ на 30-минутна коментарна рубрика в сутрешното „На кафе“ при Гала.

В медийните среди упорито се мълви, че решението за свалянето на Цветков от екрана е взето още тази пролет от генералния директор на отдел „Информация“ Вяра Анкова. Бившата шефка на БНТ била недоволна от ниския рейтинг на предаването, както и от част от съдържанието, в което според нея често се разисквали „просташки и безвкусни казуси“.

„В този час хората предпочитат да гледат сериали, а не каращи се „говорещи глави“, твърдели от управата на Нова.

Преди да оповестят решението си да се разделят с устатия водещ, който с малки прекъсвания е на телевизионен екран от близо 20 години, предложили на Милен вариант да води предаването си всеки ранен следобед в часовия диапазон между 16.30 и 17.00 ч. „Не искам да водя шоу, което се гледа единствено от бабички и скучаещи домакини“, отхвърлил офертата чепатият Милен.

Той не одобри и предложението да се изявява с 30-минутна рубрика при Гала. „Не съм врачка, нито искам да коментирам сватбата на Ким Кардашиян“, сопнал се журналистът.

Според столичен седмичник Милен Цветков води води преговори с две телевизии за продължение на кариерата си. Една от тях била България Он Ер. Преговорите обаче не са прекъснали лятната му ваканция. Както ПИК вече писа, водещият продължава да лагерува край къмпинг „Градина“, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ