Колтуклиева: Христо Иванов и Атанасов подтичват край Бойко като палета. А ПП и ДБ се намразват съвсем

payimage-565444

Не че не ви предупредих още през февруари, по време на „Шоуто на Колтуклиева“ по ПИК тв от парламента. Беше ясно, че ДБ и ПП ще се намразят, като се обединят, понеже го сториха не по любов, даже не по сметка, а от паническа уплаха.

Парапетите наричат ДаБълите канибали – защото им били изяли депутатски места с преференции. Ми, да…така е. Още от времето на Реформаторския блок те се тренират съвсем законно да прецакват партньорите си преди време, например, за Европарламента замина Светослав Малинов, вместо Меглена Кунева.

Все пак, ДСБ и “Да, България“ са партии със структури, а “Продължаваме промяната” все още е в насипно състояние. Партията на Иван Костов е член на Единната народна партия, а Кирил и Асен не са припознати от нито една европейска формация.

“Парапетите” имат по-малко народни представители от “Възраждане“ – нищо работа на фона на обединението от 7 партии и 77 неправителствени организации, както предизборно се хвалеха. Просто срамота!

А, да, една от гражданските организации ги изостави. БОЕЦ не само се разграничи, но и ги наруга, понеже Кирил казал, че Гошо прави само циркове в парламента. Аааа, той не знае какво го чака! Прелъстеният и изоставен не прощава. Ще подреди Петков в черния списък на бившите приятели и покровители: Борисов, Хаджигенов, Радев, Манолова, протестъри…..

Христо Иванов и Атанас Атанасов се тръшкаха по телевизорите, че Бойко Борисов ги подмамва, за да го изперат. Е, браво, успяха! Бившият премиер, когото неистиво обругаха, пак е актуален, задава дневния ред на държавата и всички подтичват покрай него като подвили опашката палета.

Десислава Атанасова: „С Христо Иванов работим прекрасно, лично имам много добра комуникация с него и с всички колеги…Виждам, че колегите от ПП- ДБ са в изолация, даже виждам, че ПП и ДБ вече се изолират един от друг. Христо Иванов почти не участва в тези разговори. Ако той е на масата, той мълчи, както и Атанас Атанасов.“
Десислава Атанасова чула, че „Да, България“ не иска да участва с предложение в правителството на „Промяната“.

Разбира се, да не са луди Христо Иванов и Атанас Атанасов да споделят щетите от схемите и комисионите на „Парапетите“. Даже сега им натресоха и Руди Гела с поискан за сваляне имунитет и с предстоящо наказателно преследване. Ще се разграничат, не-а-ми ще бягат много надалече.

Соня Колтуклиева, ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ