Бившата на Слави Трифонов затъва в кредити, едва свързва двата края! (Горещи подробности)

Слави Трифонов

Бившето гадже на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, едва свързва двата края. Ексбалерината и новата й половинка Коко Колев имат общ бизнес с козметика от Мъртво море, с който едва успяват да издържат двете си деца, научи „Галерия“.

Двамата са дистрибутори на известна марка био продукти, като лично правят презентации на козметиката. Коко Колев, който дълги години бе треньор по бокс, заряза спорта и започна даправи маски за лице на застаряващи дами само и само семейният бизнес да върви. Въпреки общите им усилия, двамата все повече затъвали финансово, твърдят техни близки.

Любопитна подробност е, че навремето именно Слави помогнал на Мартина да се захване със свой бизнес. Лично шоуменът спонсорирал първите стъпки на Огнянова в областта на козметиката.

След като се разделиха преди 4 години, балерината позагърби това начинание и се отдаде на майчинството. В един момент обаче заплатата на Коко станала крайно недостатъчна и се наложило Мартина да започне работа. За съжаление, двете бременности се отразили драстично на физиката на Огнянова и никой хореограф не я искал в балета си.

Така през 2017-а заедно с Колев решават изцяло да се преориентират и започват бизнеса си с израелска козметика. За да не плащат излишно на служители, Коко захвърля боксовите ръкавици и започва нежно да масажира пъпчиви кожи за общото семейно благо. Въпреки това, изкарват колкото да покрият основните си битови нужди, разкриват техни познати.

Че парите не им стигат, личи и от външния вид на Мартина. Бившата балерина видимо се е поизоставила и вече не може да си позволи марковите дрехи, с които се фръцкаше по време на връзката си със Слави.

Излишните килограми и занемарената й визия са най-малкият й проблем, цъкат с език нейни близки. По думите им, Огнянова и Колев са затънали яко в кредити покрай инвестицията в биокозметика и освен ако Коко не започне да участва в платени ММА боеве, няма шанс да изплуват от блатото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ