Лорер се изцепи: Чувстваме се като победители! Всеки ден ни питат за кабинет, БСП може да ни подкрепят

payimage-579768

Като редихме лицата кабинета мислехме само за едно – как България да стане нормална европейска държава. ПП-ДБ направиха огромен жест, с който да стане ясно къде искаме да отидем и че няма да има политически игри. Това заяви пред Би Ти Ви Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

„Ние започнахме да се чувстваме победители, всеки ден ни питат за кабинет. Направихме услуга на ГЕРБ като представихме проектокабинет каза още той. Не подкрепяме кабинет с ГЕРБ и назначения на ГЕРБ“

Моята роля в правителството ще е експертна, на Асен Василев – като най-добрия финансист“, коментира Лорер.

„Пред ГЕРБ стои въпроса дали искат да се обърнат отново към коалицията Магнитски и хартиената коалиция или искат да подкрепят кабинет, който доказано може да свърши общите приоритети. Скоро ще дойде истинския тест за ГЕРБ – дали ще подкрепят промените в България“, коментира депутатът от ПП.

„Представители на ГЕРБ няма да има в кабинета „Денков“, категоричен беше Лорер. В същото време той допълни, че няма гарантирана подкрепа от друга политическа партия за прокетокабинета им.

„Възможно е да имаме подкрепа от БСП“, загатна Даниел Лорер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ