КРАЙ! След 12 години, култов журналист каза край на bTV: Колеги, велики сте!

бтв новините

Репортерът Петър Антонов написа във „Фейсбук“, че приключва с журналистиката. И обясни подробно защо е взел това кардинално решение.

Разделям се с ЬТѴ! И съм благодарен за гласуваното доверие и шанса да работя в най- силния нюзрум в България! Колеги, велики сте! Разделям се и с журналистиката!

След точно 12 години и 19 дни в професията благодаря на всички продуценти, оператори, монтажисти и шофьори, с които имах честта на работя! Благодаря и на всеки, застанал пред микрофона, за да отговори, разкаже или сподели своята история или гледна точка! Има събеседници, лица, очи и думи, които не се забравят!

Като репортер бях на места, на които съм мечтал да бъда, но стигнах и до там, където никой не би искал да отиде… и в двата случая си заслужаваше! Зад кадър имаше и радост, и гняв, и любов и предателства… и всичките бяха ценни… и бяха уроци!

А най-ценното е, че се сдобих с истински приятели… малко, но незаменими! Сега си взимам и тях, а и всички моменти! А утре… утре ще е първият „ред от новата страница“…! И пак ще е с хъс и амбиция“, пише той, но не посочва с какво ще се занимава след края на телевизионната си кариера.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ