Куриоз! Камелия ще издържа майката на бебето си в следващите 18 години, стана ясно колко й плаща

1

Камелия и Цветин уведомиха всички, че вече си имат бебе, но се оказва, че не съвсем. По българското законодателство фолк дивата все още не е официалната майка на детето.

Както стана ясно, Ками е платила на сурогатна майка, която е украинска бежанка, да износи и роди детето ѝ. Това се е случило в България, което значи, че засега като негова майка все още се води сурогатната такава.

Като баща обаче е вписан Цветин, а той има брак с Камелия. Затова автоматично Ками ще може да припознае бебето като свое, но чисто документално това изисква няколко месеца.

За целта задължително условие е родната майка да се откаже от правата над детето. Тя го е направила, но не само срещу еднократна тлъста сума, която се предполага, че е около 20 000 евро, но и се е подсигурила в следващите 18 години.

Камелия и Цветин са се задължили да й плащат по 500 евро (1000 лв.) всеки месец, докато детето навърши пълнолетие.

С тези пари двамата се надяват, че ще държат украинката далеч от семейството си. И не само от семейството, но и от полицията.

Ако въпросната жена реши да проговори пред органите на реда, Камелия и Цветин могат да отидат в затвора за период от 1 до 6 години, като заплатят и глоба от 5 до 15 000 лв. на човек. Все пак обаче се предполага, че родилката ще си мълчи, защото така и тя ще отиде зад решетките.

Както е добре известно, в България сурогатното майчинство е строго забранено, а главната причина е, че циганките ще го използват да продават децата си, пише blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ