Хванаха Христо Иванов в крачка, той увърта пред журналисти: Право на Борисов е да говори, каквото иска

христо иванов

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов се разсърди на медиите заради въпросите, които му задават. В кулоарите на Народното събрание той трябваше да коментира сутрешното изявление на Бойко Борисов, но вместо това започна да дава съвети на журналистите какво е трябвало да го питат.

„Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги, които се пускат. Право на Борисов е да говори, каквото иска. Ние имаме коалиция. В тази коалиция се взимат решения. Има органи следва се някаква коалиционна логика на поведение“, каза Иванов.

По думите му има ясно решение за излъчване на правителство на малцинството, което „Демократична България“ подкрепя, предава Пик.

На въпрос, че Борисов е казал, че той мълчи, защото се срамува от партньорите си, Христо Иванов заяви: „Добре, и? Аз трябва да го коментирам ли? Ако кажа сега, че Борисов говори твърде много, защото го е срам от ГЕРБ, ще ходите ли да го питате за това мое изказване? Това не е сериозно.“

„Разбирате ли, че това, което правим, е абсолютно несериозно, защото тази страна трябва да има управление?! Подобни размени на някакви абсолютно интригантски реплики… Според мен трябваше да го питате защо си позволява да се кара на медиите, а не да ме питате мен какво бил казал той за моите чувства“, недоволства съпредседателят на „Демократична България“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ