Облян с кръвта на жертвите си: Вижте бягащия Семерджиев след ада на бул. Черни връх (СНИМКИ)

payimage-576984

Появиха се нови ексклузивни снимки, запечатали пътя на Георги Семерджиев от мястото на фаталната катастрофа на булевард „Черни връх“ до дома му.

Кадрите, които бяха разпространени от bTV, са част от делото срещу Семерджиев. На тях се вижда, че той изминава пътя до дома си – тичайки.

17 секунди са нужни на вече обвиненият за катастрофата, за да излезе от мощния си автомобил и да побегне.

Точно 46 минути по-късно пък Семерджиев успява да стигне до дома си и да се качи в апартамента си със стълба, донесена от вече бившата полицайка Симона Радева.

На част от стоп кадрите от охранителните камери по пътя, по който минава Семерджиев, се вижда само силуета му, на други – се виждат дрехите му, а вещото лице, изготвило експертизата по делото на първа инстанция, прави и заключение, че бягащият мъж е без дясна маратонка и накуцва с десния крак, през рамо носи чанта, а на лявата си ръка носи часовник или друг светлоотразителен елемент.

По време на съдебните заседания в Софийски градски съд стана ясно, че в кориците на делото има и снимки, на които ясно се виждат татуировките на тила на Семерджиев.

„Безспорно е установено, че по неговите дрехи има кръв от жертвите. Което означава, че най-вероятно той е пипал автомобила от външната страна и след това се е бърсал в своите дрехи“, твърди зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров.

Той уточнява – дрехите са открити в дома на осъдения. Там е била и лявата маратонка на Семерджиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ