БОМБА! Тити Папазов направи скандални разкрития: Мъри беше поставил ултиматум на Сираков

payimage-575823

„Станимир Стоилов беше поставил ултиматум на Наско Сираков – да не назначава Борето, Даниел Боримиров, за изпълнителен директор. Заради това в онзи момент длъжността се заемаше от Иво Ивков. Това е истината“.

Това обяви баскетболният спец и голям фен на „Левски“ Константин Папазов, който бе гост в ютуб канала „Неформално с Георги Петков“. Президентът на баскетболния Левски, превърнал се през годините в емблематична фигура за „сините“ в този спорт, коментира актуалната ситуация във футболния столичен гранд.

Тити сподели и важни детайли, свързани с финансите в клуба и особено тези, касаещи Станимир Стоилов.

„Освен онези 70 000, Мъри поиска и 28 000 неустойка. После каза, че адвокатката му нещо е имала претенции. 28 000! От Борда си мислеха, че съм луд, когато им казах да му ги дадем. Освен това на самия мен ми струва 125 000 лева той… Заради случилото се с екипировката. Нарече ме лъжец, а това няма как да стане, защото аз си държа на думата.

Костадинов ме предупреди, че ако Плебея и Павел Колев си разделят комисионната по този казус, ще ни убие. Разбира се, в преносния смисъл на думата…“, каза Папазов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ