Андреа отвори голямата уста, показа скандални чатове с Кубрат. Вижте какво й пише, а има 2 деца

Андреа, Кубрат Пулев

Историята между Андреа и Кубрат Пулев все повече може да се ползва за сценарий на някоя треторазрядна холивудска боза. Защото това вече не прилича на любовна история… всъщност отдавна вече на нищо не прилича.

След като се разделиха окончателно и по желание на боксьора, Пулев не само се събра с новата си жена Розали Петрова, ами набързо й направи две отрочета. Самият той се похвали с новия си живот и семейство – направи го публично и публично заяви, че Андреа отдавна е в миналото, предава kliuki.bg.

Е, питаме тогава, защо певачката извади тези многозначителни и реално шокиращи чатове с Пулев?! Да, тя не е изписала името му напълно, но пише К. А съдържанието им и фактът, че тя ги постна в Инстаграма си, говорят достатъчно.

Ходът на чалгарката отново бе предприет по нощите, явно е била и на градус, защото часове по-късно реши да ги изтрие – обичайна практика от нейна страна. Видя се обаче ясно, че К. й пише, че е изхвърлила всичките му вещи, а някой ден те ще й липсват.

Следват две пропуснати телефонни обаждания към 1 след полунощ, а после текстово съобщение – „Отвори!“. Не „вдигни“, нито „обади се“, а „отвори“, което ясно показва, че човекът, написал СМС-а, се намира пред входната й врата. Следва и „Лелее, блокира ме“, отново от страна на К.

И това ако не са неадекватни отношения, здраве…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ