Левски с резил, невиждан от 32 години. Фенове на ,,сините“ вият от трибуните

payimage-582697

Левски отстъпи на Локомотив (Пловдив) с 0:1 в мач от последния кръг на редовния сезон, който беше решителен за класирането на „смърфовете“ в първата шестица на класирането. Поражението пък беляза изключително негативна серия на „сините“ през шампионата.

За първи път от 32 години Левски се представя изключително слабо срещу отборите в първата шестица на класирането след изиграването на два мача срещу всеки от съперниците, предава Блиц Спорт.

В редовния сезон тимът от „Герена“ записа само една победа срещу отборите от Топ 6. Това беше успехът с 2:0 над ЦСКА през есента. Към него бяха прибавени 6 равенства (две с Лудогорец и по едно с ЦСКА, ЦСКА 1948, Черно море и Локомотив Пловдив) и три загуби (срещу ЦСКА 1948, Черно море и Локомотив Пловдив).

Най-слабото представяне на Левски срещу отбори от Топ 6 през сезон 1990/91. Тогава в десетте мача срещу тези съперници не е постигната нито една победа – три равенства и седем загуби.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ