Страшен тараш: Почерня от полиция в Санданско, униформени нахлуха в хотела и имотите на Красимир Хиджев

полиция

Почерня от полиция в санданското село Лешница, криминалисти нахлуха в хотела на известния в района бизнесмен Красимир Хиджев. Според източници на Struma. com ченгетата търсят следи от наркотици, след постъпила оперативна информация. Ще бъдат проверени и други адреси на хотелиера в Сандански и село Лешница. Хиджев отдавна се свързва с ъндърграунда не само в курортния град, но и в Петрич.

Хотелът му „Империал“ в района на ГКПП Кулата също е обект на проверка, която върви в момента. Именно в този хотел умряха няколко гръцки граждани, след свърхдоза наркотици.

Името му нашумя скандално след като известен наркотрафикант от меката на дрогата, петричкото село Тополница, системно го клеветеше, че има отношение към бизнеса с наркотици, но досега Хиджев не е залавян с дрога . Какво ще открият полицаите и кое наложи бързите им действия по отношение на Хиджев ще съобщим по-късно. Знае се само, че по операцията работят две полицейски дирекции. Очаквайте подробности след приключване на обиските.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ