ПП-ДБ отсвириха среща с ГЕРБ. Атанасова: Коалицията от „Има как“ се превърна в „Няма пък“

payimage-583843

„Това е демонстрация на несериозно и неуважително отношение на коалицията, която от „Има как“ се превърна в „Няма пък“, заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по повод неявяването на представители на ПП-ДБ на уговорената среща с кандидат-премиера Мария Габриел, предава Нова.

Първоначално тази среща бе насрочена за днес, но вчера коалицията съобщи, че се отлага за петък следобед, за да могат да се включат намиращите се в чужбина Кирил Петков и Асен Василев. В отговор късно снощи пресцентърът на ГЕРБ пусна съобщение: „Ръководството на ПГ на ГЕРБ – СДС и кандидатът за премиер Мария Габриел ще очакваме представителите на ПП-ДБ утре в 10:00 часа в зала “Запад” на Народното събрание. Доколкото ни е известно, в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 НПО има лидери, които са в България и могат да участват в срещата, която първоначално приеха“.

Днес кандидат-премиерът на ГЕРБ Мария Габриел трябва да разговаря с всички политически сили без „Възраждане“, тъй като партията не одобри кандидатурата ѝ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ