,,Сините“ в трепетно очакване! Левски е набелязал световна легенда за нов треньор, приятел на Стоичков

payimage-573849

Левски е набелязал за треньорския пост легендата на Атлетико (Мадрид) Милинко Пантич, съобщава БЛИЦ. Сръбският специалист има основен дял за спечеления дубъл – титла и кралска купа, през 1996 година.

Ненапразно той е считан за божество от феновете на „дюшекчиите“, които му издигнаха бюст пред стария стадион на клуба „Висенте Калдерон“.

През същия златен сезон Пантич е съотборник с Любо Пенев в Атлетико. Милинко влиза в историята с четирите си гола, които вкарва на „Камп Ноу“ срещу Барселона.

56-годишният е бил наставник на втория тим на „дюшекчиите“, на ФК Баку и на китайския Далиен.

Ако се стигне до конкретна оферта с положителен край, Пантич няма да има никакъв проблем с адаптацията у нас, както и с езиковата бариера. Първо, защото разбира български, и второ – защото говори чудесно испански и английски език.

През април миналата година Милинко Пантич даде ексклузивно интервю пред управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов, в който разказа много интересни неща. Той обяви Любо Пенев за своя брат и добави, че е добър приятел с най-голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ