Рапърът Боро Първи: Момичето от снимката вече не е сред нас и виновните за нейната липса сме ние

ани боро първи

Момичето от снимката от два дни не е сред нас, но аз съм тук и искам да ви кажа, че виновни за нейната липса сме ние. Не е виновен само малкия джигит, който помита нея и приятеля ѝ, а сме виновни и ние, които като видим някой да прави нещо нередно, обръщаме поглед встрани и подминаваме. Ние, които вечер се караме с лицата в телевизора и се възмущаваме колко зле ни управляват, а си премълчаваме, ако се окажем лице в лице с тях.

Ние, които искаме другите да спазват законите, а ние самите ги нарушаваме с лека ръка. Да си джигит на пътя не е яко, а е смъртоносно. Да не ти пука за околните не е яко, а е смъртоносно. От една страна се радвам, че музиката, която правя, ме среща с много стойностни хора, а от друга страна ме плаши, че недостойни хора отнемат животите им за секунда. Нека да спрем да се оплакваме, и да започнем да се борим с всеки, който не зачита правото ни да живеем. Бъдете смели, защото малодушието може да коства и вашия живот, както и този на вашите близки.

От профила във Фейсбук на рапъра Борис Мравков – Боро Първи



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ