Случи се! Новинарят Юксел Кадриев вдига сватба, оказа се страшно ревнив

168119440410460

Случи се и на него! Юксел Кадриев се готви за сватба. Той е развълнуван и щастлив, но също и толкова много е свито сърцето му. Защото е страшно ревнив баща. Стана така, че поискаха ръката на единствената му и любима щерка Габриела.

Красивата девойка, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава публично, че се носи на крилете на любовта и се кълне във вечна вярност на своя избраник. Габи има сериозен приятел на нейната възраст, с когото са неразделни.

Кандидат-зетят бил одобрен лично от ревнивия и строг баща Юксел, който държал да се увери в сериозните му намерения към неговата наследничка. Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал щерка си да пътува на романтични пътешествия в страната, но засега тя все още съжителствала с баща си, а не с гаджето си.

Габриела завърши училище през 2020 г. и веднага записа да учи висше в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет. Докато бе в гимназията, Габи залитна по фолкаджийския имидж, сложи си филъри в устните, направи си татуировки, публикуваше провокативни снимки.

Откакто е студентка обаче била изключително отговорна и отдадена на образованието си и на момчето до себе си. Проблемите в тийнейджьрските и години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й. Новинарят и бившата му съпруга оперната певица Бонка, бяха в изключително лоши отношения и се съдиха за правата над Габриела. В крайна сметка съдът отреди тя да остане при татко си. По-късно майка й замина в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Пасло.

Покрай абитуриентския бал на Габи, Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. 50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там гостувал и кандидат-зетят, пише hotarena.net.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ