Цяла България говори за тях! Железничари от Русе трогнаха пътници, помогнаха на мъж без крака

железничари

Железничари от Русе трогнаха пътниците от влака Варна-София с помощта, която са оказали на човек с увреждания тази сутрин. Възхищението си от действията на бригадата от БВ 2610 изрази Слави Михайлов, който е бил свидетел на случката и пожела да даде гласност на добрия пример.

На жп гарата в Търговище началникът на влака и кондукторката са помогнали с внимание и любезност на пътник без крака да слезе от вагона, свалили са сака и инвалидната му количка, в която да седне. Пожелали са му всичко най-добро и са продължили пътя си.

„Всеки ден искам да виждам добрите примери, които ми дават увереност, че има ЧОВЕЦИ!
Пиша този пост за да последваме всички ние този акт на милосърдие и да бъдем толерантни към хората в неравностойно положение! Не струва нищо да бъдем добри, безплатно е! Няма нищо по-красиво и истинско от това да правиш добро, да помогнеш на човек в беда и да живееш с делата си достойно и спокойно! Искам от сърце да благодаря на началник-влака и кондукторката за огромния пример, който ни дават! Бъдете здрави, получавайте най-доброто на света и Бог да бди над Вас и Вашите семейства!“, сподели за Русе Медиа Слави Михайлов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ