Мистерия! Известният цирков артист Давид Бузгьов изчезна безследно. Отправил се към гора, а после…

630d7aed6cf2bf3905d1ea616e6abc22

Трети ден няма следа от мистериозно изчезнал цирков артист в с. Дагоново.

54.годишният Давид Бузгьов за последно е видян да излиза от дома си в сряда към 14,10 часа. На камера се вижда, че се отправя към гората. Оттогава никой няма връзка с него, а телефонът му е изключен. Личните му документи са в дома му, а сестра му, която е най-близкият му роднина в Дагоново, е в паника, пише Лупа.

„Близо 100 души всеки ден се организираме и го търсим. Идват хора от целия район, полицаи, планински спасители, ловджии. Вчера пуснахме и дронове, дойдоха и спасители с кучета, но няма никаква следа от него. Сега отново правим организация и се разпределяме коя група накъде да тръгне“, каза кметът на Дагоново Иван Барабунов. Днес в търсенето се включват и доброволци от Благоевград и София.

Давид Бузгьов, когото в селото го наричат Кязим, в сряда бил облечен с кафяво кожено яке и сив анцуг. Отличителните му белези са дълга черна коса и леко накуцване.

Кязим цял живот е бил цирков артист, както и баща му. От години работи в различни трупи в чужбина. В края на миналата година се е върнал у нас, за да си подмени личните документи, после се върнал в Испания. Дошъл си в Дагоново отново преди близо два месеца и се готвел пак да отпътува за Палма де Майорка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ