Слави Трифонов се кълне: Не взимам опиати! Полицай го заплашвал, че ще му…(Подробности)

Слави Трифонов

Мълвата, че Слави е зависим от опиатите, се носи от поне 15 години в родния шоубизнес. Самият Трифонов признава, че и той е чувал този слух, но няма никаква представа как се е появил той.

Дългия се кълне, че никога през живота си не е употребявал кокаин или каквато и да било друга дрога, а хора от екипа му потвърждават, че шефа им е заклет трезвеник.

Преди 4 години в „Шоуто на Слави” шоуменът направи сензационно разкритие, че се е страхувал да не му подхвърлят наркотици. Слави получавал предупреждения, че е взет на мушка от спецслужбите по времето на Иван Костов, но не обръщал внимание на сигналите. „Целта очевидно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман”, предполага Дългия.

Той бил във фитнес зала, когато непознат човек го заговорил. Представил се за бивш служител на МВР. Мъжът, който бил доста добре облечен, му казал, че му се готви провокация, да го спрат с колата и да му подхвърлят наркотици.

Между другото, аз често съм чувал слухове, че съм наркоман. Което винаги ме е изумявало. Аз и кафе не пия, камо ли алкохол или каквито и да било стимуланти. Плюс това един човек, който ползва наркотици, той има ясни психически и чисто визуални отклонения от един момент нататък. Ако бях наркоман, щеше да ми е проличало”, казва Слави. В биографичната си книга „За мен е чест”, шоуменът се изповядва пред главния си сценарист на „Шоуто на Слави” и е отделил отделено специално внимание на мълвата, че шмърка кокаин.

Слуховете се носят от години, но през 2005 г. плъзва мълвата, че от редовна употреба на бял прах носа му е изтънял и той си е инсталирал златна ноздра. Такава публикация се появява и на първа страница на несъществуващия днес вестник „Папарак”, който в крайна сметка бе осъден за клевета от Трифонов.

Реших обаче да си направя всякакви изследвания, за да докажа, че не съм наркоман и не ползвам дрога. Взимаха ми проби откъде ли не, ходих в Пловдив в психодиспансера заедно с всички наркомани на метадонова диета. Те ме питаха момчетата там: „Ти кат’ нас ли си?”, викам: „Бе, не съм, пък и в крайна сметка к’во значи „кат’ нас ли си?”, нали, вие трябва да се лекувате”. После един доктор ми вкара 20 сантиметра сонда в носа, с камера, за да види имам ли златна ноздра”, описва живописно Слави проучванията.

В крайна сметка той доказва с прецизни лабораторни изследвания, че никога не е ползвал наркотици, пише ХотАрена.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ