Деси Атанасова с безмилостен отговор след думите на Гешев: В ГЕРБ жените политици сме много

payimage-582408

„Много жени политици има в ГЕРБ. За разлика от други партии, жените получават шанс за кариера. Доколкото ми е известно, не е споменавал име“.

Този кратък коментар направи Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка с разказа на главния прокурор Иван Гешев, че жена политик, която е стояла до Мария Габриел, му е разказала, че не е знаела, че ще поиска оставката му, предава 24 часа.

„В четвъртък г-жа Габриел каза, че ще ми искат оставката, ако има правителство. Това нарушава принципа на разделение на властите. Четох един интересен пост как това кореспондира с изискванията за независимост на еврокомисарите. Звъннах на един политик, когото считах за приятел. Жена е. Каза: „Разбери ме!“. Стана ми ясно, че това са го знаели тесен кръг от хора – лицето Бойко Борисов е един от тях“, разказа тази сутрин Гешев на брифинг, на който публично скъса оставката си и направи първия си коментар след като ВСС поискаха освобождаването му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ