Зверското убийство на 46-г. жена, потресло България: Почина бавно и в жестоки мъки, а мъжът й…

Полиция, Крими

Окръжната прокуратура в Габрово внесе обвинителен акт в срещу 42-годишния С.А. за това, че на 18 срещу 19 август 2022 г., в къща в габровския квартал „Горни Бакойци“, в условията на домашно насилие, умишлено умъртвил 46-годишната си жена, с която живеел във фактическо съжителство.

Във фаталната нощ извергът методично и с особена жестокост смлял от бой половинката си. Удрял я с твърди тъпи предмети, с юмруци, ритници и с патерица по главата, лицето, тялото и крайниците. Душил я, стискайки силно с ръце на шията ѝ.

Вследствие на множеството удари, повечето със значителна сила, на И.С. била причинена черепно-мозъчна травма в съчетание с утежняващи фактори – причинена тежка шийна травма и кръвозагуба. Престъплението е извършено по особено мъчителен начин за пострадалата, тъй като смъртта ѝ е настъпила постепенно, бавно и с дълга агония, се посочва в обвинителния акт, предава Лупа.

В хода на досъдебното производство на обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Предстои насрочване на делото в съда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ