Гешев пръдна в кофата на Радев! И се прегърна с Прокопи, когото трябваше да арестува зимата

1

Иван Гешев пръдна в кофата на Румен Радев!

Там където пърдят и останалите от шайката на Мунчо, опитвайки се да заглушат опитите за съставяне на редовно правителство в България.

Днес с бутафорната си пресконференция Иван Гешев се превърна в герой. За онези, за които герой беше Волен, после Бареков, след това Слави, а накрая и Киро. Тъжна съдба за един прокурор, който наистина можеше да е герой на нормалните хора. И да спечели следващите избори.

Тази сутрин пръдналият Гешев по нищо не се различаваше от кафявите сайтове на Арман Бабикян. Един му се обадил и му казал, че чул нещо от друг, който разговарял с трети за четвърти… Не е сериозно!

Сериозното е друго – Гешев нацапа и с двата крака в локвата на Румен Радев. Някога всичко започна от нахлуването на прокуратурата в президентството. Днес всичко приключи с лягането на прокуратурата с президентството. Не чух от Гешев кой му нареди да не разследва Копринката, Узунов, изнудването в НСО, „Бях точен с парите“, аферите с тото на Весела Лечева, Бургджана, който върти президентски пари в Крумовград… Списъкът е толкова дълъг, че на Гешев ще му отнеме два дни да го къса като оставката си.

Не чух Гешев да каже нещо и за Кирил Петков и Асен Василев. Кой му нареди да не ги разследва за гейта с гражданството, за аферите с газта, с „Джемкорп“, с бензина, с брашното, с 9-те милиарда, със секса по министерска линия на парите, с каквото се сетите от 8-те месеца престъпления на ПеПерастите

Всъщност ето това е причината Гешев задължително да бъде отсранен! Този главен прокурор освен срещи в „Столипиново“ и с джукести колежки, не свърши нищо по най-важния дневен ред на държавата. Каква олигархия, като правителствата на България от последните 2 години са много по-страшни. Кабинетите на Петков и Радев откраднаха толкова, че заслужават внимание поне като към Ветко Арабаджиев и Миню Стайков. Че и отгоре…

Румен Радев го е страх неистово, че иде редовно правителство. И ако то има смелостта да разследва свършеното от него и шарлатаните му, ще му трябва само и един смел прокурор, за да се напълнят арестите с радевци. И тъй като Гешев показа, че няма как да е този смел прокурор, ще се върви към смяната му. Което ужасява Радев! И затова той дръпна Гешев да си пърдят заедно.

От декември имам големи съмнения, че Иван Гешев премина на страната на Прокопиев. Забелязали ли сте, че последните няколко месеца от неговите медии стрелят с халосни патрони по Гешев. Колкото да поддържат огъня за пред американските си спонсори. Ами, ако наистина се окаже вярно, че в средата на декември на бюрото на Гешев е имало папка с доказателства, по които е трябвало да арестува Иво Прокопиев? Така чух тогава. Прокопиев обаче не е арестуван. Или Гешев се е уплашил, или се е спазарил с него. И двете са грях за един главен прокурор.

И накрая още нещо за бабикянщините на Гешев. Някакъв негов познат му се обадил да му предложи от името на Борисов мястото на посланик в Израел или Турция. Това е като идиотията на Бабикян, че Лиляна Павлова разбила жълтите павета, за да си асвфалтира с тях градината. Как Борисов ще предлага това, когато лично Румен Радев е номинирал Славена Гергова за Тел Авив, а в Анкара още от 2021 е Ангел Чолаков?? Мирише, Гешев, мирише! Ама така е като пръдне човек в чужда кофа…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ