Илиян Найденов към Джулиана Гани: Ти си невменяема! Само да си повторила пак това с детето ни…

Джулиана Гани, Илиян Найденов

Тщеславие и суета – надали има друго в главата на пластмасовата Джулиана Гани и това е ясно от години. Този път обаче силиконката прекали тотално и успя да докара до истински бяс бившия си съпруг Илиян Найденов. Защото потърпевш от скудоумието й се оказа първородният им син Давид, пише kliuki.bg.

Знаем, че Гани изобщо не поглежда детето си, което се канеше дори да даде за осиновяване навремето – щяла да си роди друго… Е, да, роди! Вторият й син – Кай, е от връзката й с полицая Теодор Гецов и е още бебе. Това обаче не попречи на Джулката да си вдигне чукалата и да замине да си гледа кефа в Куба, откъдето се върна наскоро с любимия.

Е, не щеш ли, взе, че разбра за конкурс, който се провежда в родния й Пловдив – за мини мистър принц и мини принцеса на България. В него можеха да участват малчугани от четири до 15 години и… даа, сещате се какво направи тя. Замъкна малкия Давид на мястото, където, разбира се, му дадоха на детето титлата, заради известната му майка.

Както личи от снимките, на хлапето изобщо не му е приятно да дефилира пред някакви непознати лелки и чичковци, то е намусено и стресирано. Но какво й пука на Гани, щом пак ще си изчетка егото?!

Близки до нея разкриха, че Илиян Найденов буквално побеснял като научил какво прави със сина му и й се развикал неистово по телефона. „Ти си невменяема, ти не си човек, бе! Само да си повторила това с Давид, ще те попилея“, крещял Илиян.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ