БОМБА! Бетина Жотева, личното пресаташе на Иван Гешев, избяга от него. Премина в лагера на Сарафов

Бетина Жотева

Личното пресаташе на Иван Гешев – журналистката и бивш член на СЕМ Бетина Жотева, е сред хората, които са се дистанцирали от главния прокурор, съобщава Lupa.bg. От миналия четвъртък някогашното лице на „По света и у нас“ е подала молба за отпуск от пресцентъра на Главната прокуратура. Жотева бе назначена тихомълком там, след като мандата й в СЕМ изтече.

Бетина бе ключова фигура в пресцентъра и впоследствие стана нещо като лично пресаташе на Иван Гешев – тя организираше всичките му медийни изяви в последната година и половина. От миналата седмица обаче Жотева е преминала в лагера на „лицето Борислав (Боби) Сарафов“, както го нарече Гешев на днешния си бомбастичен брифинг. Бетина не присъстваше на знаковата пресконференция на главния прокурор. Споредизточник, тя е уведомила доскорошния си патрон, че занапред не може да разчита на нея и е излязла в дълъг платен отпуск, за да се ориентира накъде да поеме в създалата се сложна ситуация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ