Гешев е бесен от това, което чу по БНР: Иване, обречен си! Не можем да смогнем

7 Dni Bulgaria15.05.2023
payimage-584517

Тази война трудно може да бъде спечелена от прокуратурата. Всички партии искат да свалят Гешев. Това може да се окаже здравословно. Това заяви в ефира на Нова тв социалният антрополог Харалан Александров.

Сигурно е, че тези думи ще внесат нов процент на напрежение, градусът е висок, внася се ентропия. Не можем да смогнем анализаторите да анализираме случващото се. Това е проблем обаче единствено от гледна точка на императивната необходимост България да стигне до стабилизация. Този нов сюжет може да затрудни формирането на управление“, смята антропологът.

Според него наистина ще има правосъдна реформа.

Деликатна и фина жена като Мария Габриел прави голяма саможертва. Нейната роля е тежка. Ние се нуждаем от европейска подреденост. Мислим за еврокомисаря, т.е. за нея, като български посланик в ЕС. В случая имаме нужда от посланик на европейската цивилизованост на политиката в България и тя може да изпълни тази роля“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ