Гл. секретар на МВР се закани: Продължаваме проверките по нощните заведения. Ще бъдем безкомпромисни

петър тодоров

Ще се спазват правата на гражданите, но ще бъдем безкомпромисни по отношение на присъствието на непълнолетни в заведенията, сервирането на алкохол на тях и даването на райски газ.

Това заяви в Пловдив главният секретар на МВР Петър Тодоров по повод акцията в нощно заведение на Гергьовден, където 400 души бяха събличани. Той посочи, че операциите ще продължават, а тяхната цел е пресичането на разпространение на наркотици.

“По отношение на проверката от инспектората за въпросната акция – тя ще бъде наистина задълбочена. Ако има данни за превишаване на правата, ще се заемем”, заяви Тодоров.

Преди дни министърът на вътрешните работи заяви пред „24 часа“, че акцията на Гергьовден не е била съгласувана с него и ако проверките установят нарушения, не е изключено да има и оставки.

Главният секретар на МВР Петър Тодоров пристигна в Пловдив, за да връчи ново оръжие на полицаите и да представи новия зам.-шеф на областната дирекция Сълко Литов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ