Тоца към Батинков: Ще ти направя живота черен! Прави каквото искаш, но парите са за мен

344037382_250731360956307_5965407337289614016_n

Крахът на идиличния (по думите й години наред) брак между Антония Петрова и Ивайло Батинков обещава да се превърне в бестселър. Много светски двойки са се разделяли пред очите на медиите, но харпия като Тоца трудно се среща. Още повече, когато причината за края на брака не е тя, а изневярата на мъжа й.

Както вече се разбра, Батинков кръшнал на бившата Мис България и то не просто кръшнал, ами въртял любов от месеци. Сещате се какво е направила Петрова като е научила (макар и на нас да ни е бедна фантазията)…

Близки до Антония разкриха, че тя е попиляла мъжа си и му се е заканила яко. Тоца обещала да го ошушка до стотинка и да му вземе всичко, ако не се споразумеят и не я остави да работи в общата им фирма. Всъщност фирмата си е на Батинков, но като негова съпруга, Антония се уреди на супер пост, предава kliuki.bg.

В мрежата, от много време насам, тя е спряла да поства каквито и да било лични снимки – което бе абсурдно за нея доскоро, а публикува само рекламни материали на фирмата им.

„Ще ти направя живота тъмночерен! Ходи си при любовницата, ч@кай я и прави, каквото искаш, но парите са за нас – за децата ти и за мен, която съм ги родила. Ако си мислиш, че съм някоя глупачка, която не си знае правата и какво й се полага, чудовищно бъркаш“, креснала Тоца на неверника, разкриват близки до тях източници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ