Рашков изригна: Гешев живее в почивен комплекс и пътува с бронирани коли. Капризи! А бюджетът?!

payimage-561553

„Твърди се от доста колеги, че там не може да припари прокурор или друг служител в прокуратурата“ – това каза за Регентската къща на Боровец бившият МВР министър от ПП Бойко Рашков.

По негова информация там живее главният прокурор Иван Гешев. Същото в понеделник каза и заместникът на Гешев Борислав Сарафов.

„Главният прокурор живее ли там постоянно или не живее там, а инцидентно посещава този почивен комплекс. Информацията е, че главният прокурор почти ежедневно или ежедневно пътува от Боровец за работното си място с бронирани коли, за които чухме тези дни на какви огромни стойности са, и това не ощетява ли бюджета с капризите на един главен прокурор?“, попита Рашков Зарков. Той поиска да знае и дали има министър от служебното правителство, което да живее в друга почивна станция, предава 24 часа.

Какво се е случвало с този имот и дали е използван за целите на прокуратурата Зарков не отговори, понеже нямал такава информация. Обясни и че това е отговорност на главния прокурор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ