Популярен левскар взриви с обръщение до Сираков: За Бога, преодолей егото си и върни Мъри

payimage-573881

Популярният журналист Борис Касабов, известен с пристрастията си към Левски, се обърна открито към Наско Сираков. Един от водещите в седмичното предаване „Пред стадиона“ призова мажоритарния собственик на „сините“ да върне Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на „Герена“.

Публикацията на Касабов бързо набра популярност и се разпространява в различните фенски страници във „Фейсбук“, предизвиквайки дискусия.

„Наско, г-н Сираков,

винаги в последните близо 20 години съм си мислил, че ако има нещо неразрушимо, това е вашата връзка със Станимир Стоилов. Всички знаем, че мост се строи много трудно, но много лесно се разрушава..
Лично аз не смятам, че този мост е напълно разрушен и ако някой може да направи нещо, то това сте вие, г-н Президент на ЛЕВСКИ!

Виждаме накъде отива отбора, повече от ясно е – футболистите не се чувстват комфортно по този начин и са несигурни. Питам се, говорил съм го и с много други левскари това – защо не направите още един опит, за да върнете обратно в ЛЕВСКИ Станимир Стоилов? Пречи ли ви нещо да направите още една среща с Мъри и Иво Ивков?

Направете в името на ЛЕВСКИ тази крачка!

Наско, ти винаги си бил мъжкар! Преодолей егото си! Седнете заедно на една маса и се опитайте да се разберете.

Наско, за Бога и за ЛЕВСКИ, опитай този ход. Това е според мен молба на всички левскари! В състояние си да спреш разединението, сигурен съм в това.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ