КОШМАР: Убиецът на Ани и Явор все пак ще излезе на свобода?! Имал чисто минало

9354cd84ba3b1b4ceb44bdc8a5fcb8d2

Адриан Антонов, който уби с колата си Ани и Явор на булевард „Сливница“, все пак ще излезе на свобода до няколко месеца, разкриха пред lupa.bg юристи, които следят казуса. Вчера втора инстанция взе окончателно решение за арест, но медията разбра, че до 2 месеца защитникът на шофьора ще поиска пълно освобождаване.

Адвокат Димитър Марковски ще направи това искане на базата, че 18-годишният младеж не е отнел двата човешки живота с умисъл, а става дума за нещастен инцидент по невнимание.

Очаква се заради чистото минало и добрите характеристики на Адриан Антонов съдиите да го освободят под „парична гаранция“ или „подписка“.

Междувременно адвокат Димитър Марковски продължава да твърди, че в инцидента е замесен и друг шофьор ма друга кола, но нещата се пазят в пълна тайна от разследващите и ще се появят в общественото пространство едва когато започне делото по същество.Двамата влюбени младежи Ани и Явор изгубиха живота си на пешеходна пътека на булевард „Сливница“ и кръстовището с улица “Русе”, когато 18 – годишен младеж, който има шофьорска книжка от два месеца, удря с лекия си автомобил двамата пешеходци.

На шофьора са извършени тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни. Кръвната му проба също е с отрицателен резултат. Две инстанции се произнесоха, че Адриан Антонов ще трябва да чака делото си в килия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ