Неочаквано, но факт! Красавицата Крисия влезе в затвора: И те са нормални хора!

r-945-540-boksov-turnir-v-zatvora

Закоравели престъпници изпаднаха в луд екстаз от появата на Крисия в Софийския централен затвор.

Младата певици изпя химна на България и даде старт на традиционния боксов турнир зад решетките – „С ръкавици срещу наркотиците“.

„За първи път съм в затвора. Интересно е. Мисля, че публиката ме прие добре. И те са нормални хора, а и сме се събрали за една добра кауза“, коментира пред „Телеграф“ Крисия. Тя каза, че би пяла и друг път в затвора стига да я поканят.

В турнира участват затворници от цялата страна. Срещите, които ще се проведат са 17.

Гост на спортното събитие в зандана е шампиона Тервел Пулев. „Много положително действа такъв турнир за лишените от свобода. Имат време да осмислят положението си. Чрез турнира мислят повече за спорт, отколкото за агресия и наркотици. Такива инициативи винаги са полезни, а и момчетата сериозно са се подготвили“, коментира Тервел Пулев.

Това е единадесети подред турнир. В първия мач днес се боксираха Иво Станчев от Софийския затвор и Даниел Атанасов от Белене. Съдия на мача бе Любомир Делев, който е известен от агитката на Левски – „София Запад“. Делев е и победител от миналагодишния турнир.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ