БОМБА! Слави удари по масата: ИТН ще подкрепи експертен кабинет, предложен от Мария Габриел

слави трифонов

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че партията му ще подкрепи идеята за експертен кабинет, предложен от кандидата за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.

„Ситуацията в държавата е отвратителна. Навремето имахме формат „Добре дошли в България“, насочени към чужденци. Тези чужденци ни обичаха. Ние защо не се обичаме? Защо не си обичаме държавата Какво става?

Заместник-главният прокурор се страхува да не го убие главният прокурор. Все едно не става дума за нашата родина, а за наркокартели в Мексико“, коментира Трифонов.

Той посочи и че през първата половина на юни изтича срокът и на сега действащия бюджет.

„ИТН е в 49-ия парламент, за да работи, а не за да се пазари. Затова ще направи всичко възможно парламентът да работи. Но затова трябва да има правителство. За да свърши нужната работа правителството – то трябва да е от експерти, хора които разбират.

Затова ние ще подкрепим правителство от експерти. Защото, ако сега няма редовно правителство, след 3 месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи. А политиците, които отказват сега да решат тези проблеми, след 3 месеца пак ще искат да ги избираме.

Знам, че един такъв кабинет може да не получи подкрепа, но аз и моите колеги ще сме спокойни, че сме направили това, което е правилно. Затова сме влезли в този парламент, за да носим отговорност“, каза лидерът на ИТН.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ