Зрелищно! Арестуваха Явор Канибала с детска количка, пълна с….

белезници

Явор Геров, по- известен като Канибала, е бил задържан с половин килограм марихуана и амфети при акция на Криминална полиция в ж.к. „Тракия“, пише TrafficNews.bg.

Малко преди полунощ Геров извикал такси на бл. 1 в ЖР „Тракия“  и се качил в колата, като натоварил вътре една детска количка. Дал адрес в центъра и потеглили. Стотина метра по-надолу обаче били спрени от полицейски патрул. Последвал обиск и криминалистите открити наркотиците в детската количка. Геров е отведен в ареста.

Канибала бе арестуван след акция на ДАНС в клуб „Амиго“ на бул. „Хр. Ботев“ през декември 2014 година. Спецченгетата тогава действаха по сигнал за разпространение на наркотици, но такива не бяха открити. При спецакцията бяха арестувани Канибала и Сюрен Борисов. В последствие срещу тях бяха повдигнати обвинения за кражба на айфон. Всъщност срещу Борисов и Геров е имало сигнал, че разпространяват дрога, но при обиските изобщо не са били открити наркотици.

Срещу Геров и Сюрен Борисов остана обвинението по член 199 от Наказателния кодекс  за отнет  айфон 5S, собственост на Васил Бойкинов. Младежът твърдеше, че те са го заплашили, че ще му отрежат ушите. Доказателствата на обвинението, представени пред Пловдивският окръжен съд обаче се оказаха недостатъчни и Канибала бе оправдан. Борецът Сюрен Борисов пък получи една година условно с три години изпитателен срок.  В последствие тези решения бяха потвърдени от Апелбативен съд и ВКС.

В последствие Канибала заведе иск за 32 500 лева срещу държавата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ