УЖАС! Адриан, убил Ани и Явор, отива на психиатър. Правили кръвен анализ и на жертвите

адриан антонов

„Днес ще поискам преглед на психиатър на клиента ми Адриан Антонов, защото положението му се влошава все повече и изпада в тежка депресия от цялата драма“. Новината разкри пред Lupa.bg Димитър Марковски, адвокат на младежа, който погуби с колата си влюбената двойка Ани и Явор на булевард „Сливница“.

„Обвинението му е за причинена смърт по непредпазливост, така че съдът ще трябва да го освободи след 2 месеца, както е по закон“, категоричен е пред медията адвокат Марковски.

Опитният юрист призова журналист на медията да се поинтерсува защо кръвната експертиза на шофьора беше поискана от прокурора Илиян Банков веднага за мерките за неотклонение, а той не изисква химическото изследване на Ани и Явор. То все още не е готово, а ако се докаже, че в кръвтта на младежите е имало алкохол или дрога, това ще облекчи състоянието на Адриан.

„Прокурорът по делото е длъжен да изисква от катедра „Съдебна медицина“ резултатите от това изледване и да им каже, че са му нужни по-бързо – за да се разбере истината по това дело, попитайте го защо не го прави“, призова адвокат Марковски.

На въпрос  какво се случва с кръвния анализ на Явор и Ани, прокурор Илиян Банков каза, че не може да даде такъв отговор, ако желаем да се обърнем към „Съдебна медицина“.

Медията се свърза и с лекарите, които незнайно защо бавят изследвания. „Да, доста е времето от този инцидент, но когато имаме много заявки за работа, понякога тези изследвания се бавят повече от нормалните срокове“, казаха за медията ни от там.

Много хора се питат, защо на този прав участък Ани и Явор не са видели приближаващата кола и не са реагирали, затова техните изследвания са важни за да се получи цялата истина в тази голяма драма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ