Звезден скандал! Асен Масларски заряза Милица от „Тоника“, дори нямат взаимни участия

168448345542605

От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май са скъсали с всички връзки помежду си – и лични, и професионални, след като дълги години бяха двойка и на сцената, и в живота.

С любовта между двамата явно е свършено, ако вярваме на техни сътрудници, които издават, че артистичната двойка вече даже няма и взаимни участия. Но тази раздяла съвсем не е първата, която са имали, но дали ще се стигне до поредно събиране, само времето ще покаже.

До момента нито той, нито тя са коментирали случилото и кой знае – може пък двамата отново да се съберат и от това да няма нужда. Още през 2016 година се говореше, че двамата вече не са двойка, само че раздялата им не бе дефинитивна. Всъщност, тя се случи единствено две години, след като и двамата минаха през едни от най-трудните периоди в живота си.

В края на лятото на 2014-та стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е поставил самичък завършек на живота си. Георги Масларски се самоуби, скачайки от апартамент в столичния квартал „Борово“, а трагичната му гибел унищожи певческото семейство. Милица също има един брак зад гърба си преди да заживее с Масларски. От първия си брачен партньор тя има наследник и щерка, а заедно с Масларски нямат общ наследник, пише „Флагман“.

Дали и как ще се развие историята оттук нататък между Милица Божинова и Асен Масларски, можем само да почакаме и да видим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ